Prijavnica za pitching program TV HIT

Otvoren je natječaj za pitching program TV HIT koji će se održati tijekom nadolazećeg Pulskog filmskog festivala, a namijenjen je autorima i producentima hrvatskih televizijskih projekata u fazi razvoja. Moguće je prijaviti projekte svih žanrova i formata (igrani, dokumentarni, formati za mlade) koji su namijenjeni za prikazivanje na televizijama. Natječaj je otvoren od 15. svibnja do 14. lipnja 2024.

potvrđujem:

  1. da sam pravni/a i legalni/a vlasnik/ca priloženih materijala i da Festivalu bez naknade ustupam pravo korištenja istih u svrhu ovog javnog poziva;
  2. da imam regulirana sva autorska prava i podmirene ugovorne obveze prema ovdje navedenim suradnicima;
  3. da su svi podaci u ovoj prijavnici istiniti i pravovaljani.

Organizator prikuplja, obrađuje, koristi, objavljuje i prenosi trećim osobama osobne podatke prijavitelja i osobne podatke o autorima u svrhu sudjelovanja u aktivnostima programa.
Slanjem prijavnice prijavitelj i autori suglasni su da budu snimani i fotografirani te da se fotografije objave u medijima i tiskovinama, na mrežnim stranicama, tiskanim i ostalim reklamnim materijalima programa.

Prava i ostale informacije u svezi postupanja s osobnim podacima možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije na antonio@pulafilmfestival.hr

Javni poziv za prijavu projekata na pitching program TV HIT 71. Pulskog filmskog festivala otvoren je od 15. svibnja do 14. lipnja 2024. u ponoć.


captcha